Kromka tvrdí, že billboard s prezidentom je výrazom programovej zhody

05.11.2005 Poprad

Poprad 5. novembra (TASR) - Kandidát na poslanca Prešovského samosprávneho kraja Adrián Kromka (HZD) nepovažuje prezidentovu fotografiu na svojom predvolebno...
Poprad 5. novembra (TASR) - Kandidát na poslanca Prešovského samosprávneho kraja Adrián Kromka (HZD) nepovažuje prezidentovu fotografiu na svojom predvolebnom billboarde za zneužívanie hlavy štátu, ale za \"výraz programovej zhody\". Spresnil, že ide o fotografiu, ktorá vznikla počas návštevy prezidenta Ivana Gašparoviča v podtatranskom regióne, kde ho sprevádzal.

Po dnešnom rokovaní Republikového predsedníctva Hnutia za demokraciu (HZD) v Poprade pre TASR uviedol, že je zakladajúcim členom HZD v Prešovskom kraji a prvým zo zakladajúcich členov v okrese Poprad. \"Prešiel som s pánom prezidentom jednak parlamentné voľby v roku 2002, komunálne voľby, aj prezidentskú kampaň s programom HZD. Naďalej ako krajský funkcionár, ako člen Republikového predsedníctva, aj ako odborný garant legislatívy HZD sa snažím plniť program, ktorý vytváral pán prezident, \" zdôraznil.
Kromka zdôraznil, že na plagáte nie je žiadne logo politickej strany či vyjadrenie o podpore prezidenta jeho kandidatúre na post poslanca PSK. Ako povedal, prezidenta Gašparoviča bude sprevádzať aj počas budúcotýždňovej návštevy v Poprade.
 

Vyberte región

mark